UA-111968436-1
Tervetuloa kongressiin! · Järjestäjät

Laboratoriolääketiede ja näyttely 2019 -kongressin ohjelman järjestävät

Laboratoriolääketieteen Koulutuskeskus Koulab Oy

Laboratoriolääketieteen Edistämissäätiön omistama koulutusyhtiö.

Suomen Bioanalyytikkoliitto ry

Suomen Bioanalyytikkoliitto ry on laboratoriohoitajien ja bioanalyytikkojen ammatillinen edunvalvoja.

Suomen Kliinisen Kemian Erikoislääkäriyhdistys ry

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää laboratoriolääketieteen alan tieteellistä ja käytännöllistä kehitt ämistä ja soveltamista, edistää alan kansainvälistäyhteistoimintaa, ylläpitää alalla toimivien hyvää yhteisymmärrystä ja valvoa jäsentensä yhteisiä etuja.

Kliiniset Mikrobiologit ry

Yhdistyksen tarkoitus on edistää kliinisen mikrobiologian alan tieteellistä ja käytännöllistä kehittämistä ja soveltamista, alan kansainvälistä yhteistoimintaa ja ylläpitää hyvää yhteisymmärrystä alalla toimivien keskuudessa sekä valvoa heidän yhteisiä etujaan.

Suomen Sytologiassistentit ry

Suomen Sytologiassistentit ry toimii sytologiassistenttien yhdistyksenä edistäen ja tukien jäsenistönsä tieteellistä ja ammatillista kehitystä seuraamalla alalla järjestettäviä tilaisuuksia sekä kotimaassa että ulkomailla.

Suomen Lääketieteellisen Genetiikan yhdistys

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia lääketieteellisen genetiikan ja yleisen genetiikan edistämiseksi ja kehittämiseksi Suomessa, ja toimia alasta kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä.

Suomen Kliinisen Kemian Yhdistys

SKKY on tieteellinen yhdistys, jonka tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä kliinisestä kemiasta kiinnostuneiden lääkäreiden ja kemistien välillä sekä edistää alan käytännöllistä ja teoreettista kehitystä Suomessa.

Sairaalakemistit ry

Haluamme tehdä terveydenhuollon diagnostisia palveluita tuottavia asiantuntijoita aiempaa tunnetummaksi ja arvostetummaksi ammattiryhmäksi sekä terveydenhuollon asiantuntijoiden että suuren yleisön keskuudessa.

Kliinisen Fysiologian Hoitajat