UA-111968436-1
Näytteilleasettajat · Infoa yrityksille

Naytteilleasettaja, tervetuloa!  Tulosta yrityskutsu (pdf)

Marina Congress Center nayttelyn pohjakartta,

Nayttelyn varaustilanne 27.05.2019. Varatut alueet merkitty sinisellä.

Marina Congress Center portaikko

Ottakaa yhteyttä LabLt:n toimistoon, jos olette kiinnostuneet osallistumaan näyttelyymme:info(at)lablt.fi

 

Laskutus

Laskutus tapahtuu syys-lokakuussa 2019. Laskuttajana Laboratoriolääketieteen Koulutuskeskus Koulab Oy, Y-tunnus 0977891-9.

 

Mistä tilaan sähköt, pöydät yms.?

Sähköt, pöydät yms. sekä makeiset voitte tilata Marina Concress Centerin Lyyti-järjestelmän kautta. Tilauksia voi tehdä 26.09.2019 saakka.
 
MCC pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Myöhästyneistä tilauksista peritään 20% lisämaksu. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Rakennuspalvelu ja kalusteet

Näytteilleasettajat huolehtivat itse osastonsa rakentamisesta ja kalusteista. Osaston sähköistyksen, rakenteet ja mahdolliset tarjoilut tilataan Marina Congress Centerin Lyyti -järjestelmän kautta. Marina Congress Centerin näyttelyohjeet löydät kotisivuiltamme.

 

Näyttelyosaston rakentamisessa on huomioitava, että näyttelyosaston rakenteet ovat siistit myös naapuriosaston kannalta.

 

Miten ilmoitamme edustajien määrän ja ruoka-ainerajoitteet?

Edustajat ja heidän ruoka-ainerajoitteet voi ilmoittaa heti ilmoittautumisen yhteydessä, kuitenkin viimeistään 14.9.2019 mennessä LabLt-toimistoon info(at)lablt.fi, jotta osaamme varauta ruokatarjoiluissa oikealle henkilömäärälle.